24 Ocak 2014 Cuma

ELİME ALDIM CEMAAT İÇİNİ AÇTIM CEMİYET !


Evet arkadaşlar 
Yepyeni bir yazı yepyeni bir başlık ile karşınızdayım. Bizler bazı yalanlar ile büyütüldük, sadece Ali , veli ve Ayşe değil koca bir milleti ninniler ile uyuttular. Ama öyle bir dönem geldiki insanlar kafasını kaldırıp neler oluyo dedi. Aslına bakarsanız cemaat ve hükümet arasındaki durumlarda çekimser olma taraftarı idim. Fakat zaman şunu gösterdiki  tarafını belli etmenin en doğrusu olduğu. Hı taraf derken kastettiğim cemaat veya hükümet, iktidar  değil . Yaninda durduğum savunduğum hak ,doğru olan taraf. İlk Feytullah Gülen'in  beddua videosu ortaya çıktığında (şunu belirtmekte fayda var derdim muhalefet değildir) yanlış olduğunu yüksek ses ile belirttim. Müslüman müslümana beddua etmez nokta Net yani oraya buraya çekilecek olur yanı yok. Yanlış yaptı.  
Bir diğerine geçecek olursak cemaat cemaat olmalı , cemiyet  veya örgüt  olmamalı. Cemaat Allah'a kul yetiştirmeli , kendine asker degil. 
Zaten dershanelerin kapatılmasına tepkilerileride bu yüzden. Kamplarına göz konulmuştu. Dershaneler de  eğitime destek olsun diye açılmadı zaten. Dertleri eğitim olsa okul açmaları daha yerinde olurdu. Tamam eğitim veriliyor desek evet feytullah gülenin kitap ve kasetleri,  dinlenip okunuyor. Buda yanlış Din öğrenilecek ise kitabımız kuran-ı kerim okutulması gerek. Peygamber Efendimiz ( sav ) yolu izlenmelidir. 
Bıktırdınız ...Halk ne dershaneymiş be arkadaş dedi.
Hükümetin hiç mi yanlışı yok diyen arkadaşları duyar gibiyim. Evet var tabi olmaz olur mu?  Cemaatin devletin içinde bu palalel yapılanmayı görmemesi veya göz yumması bir hatadır.17Aralık olaylarına ortak  olan cemaatçi abiler, ablalar palalel yapılanma ile bazıları bile isteye bazıları bilmezlikten bu millete , ,vatana büyük zarar veriyor . Halk Bankasına yapılan suçlama , bilgi ve datalara el konulup ismini bilmediğimiz kişi ve kuruluşlara servis edilmesi  hükümete veya ak partiye düşmanlık değil,  vatana millete dusmanlıktır. Tavrım net ve kâti . Çamur at izi kalsın . İtibarsızlaştırma politikası tavan yapmış durumda. Bunlardan nasibini IHH'da almış durumda. Cemaat gün geçtikçe  daha çok eksi alıyor karnesine. Her bir gün daha çok kan kaybediyor.  Dik kafalılığı  ile dinimize uygun olmayan tavırlar sergiliyorlar. Gerek Bankası, gerek gazetesi,  gerek kanalları cemaati  infaza  itiyor. Bu kendini kendini bitirmek demek. Olmayacak cümleler sarf edip, kabul edilemez adımlar atıyorlar. Cemaatin içinde bulunan bir insan olarak  söylemeliyim ki , twitter veya herhangi bir sosyal medyaya izin verilmezken. Bu sıralar serbest ve twitter da yumurta kafalı abiler, ablalar, fake hesablar  hiç bir işleri dertleri yokmuş gibi günde binlerce twet atıp yazı yazıyor.  Amaç ne sosyal medyadan ortalık karıştırmak mı? Belliki geziden kopya çekenler var. Kaset politikasını hiç azıma almıyorum bile , üslubum el vermiyor. Cemaat tamamen kötü diyemem tabi tabanında derdi hak olan masum insanlarda var bizim meselemiz onlar değil elbette .Ama gaye hak ise cemaatin şuan yaptığı hak değil bilin isterim. Gazeteler iptal edildi, bankalarından hesaplar çekildi halk desteği çekti. Gerçeği gördü. Bu sefer fevri değiliz, sakin ve aklı başındayız.Yıllardır uygulanan dine karşı din ideolojisinin oyuncağı olmayacak, vatan ve milletimiz için en doğru kararı alıp Milli irademize sahip çıkacağız.Hi unutmadan geçtiğimiz günlerde Yavuz Bahadıroğlu ve Turgay Güler'in kitaplarina NT' ambargo koyması beni şaşırtmadı. Kuyruk acısı .Ez cumle gittiğiniz yol , yol değil. Bizden soylemesi.Muhalefet zihniyetine  dönüşünüz hayrınıza degil.
  Ali Şeriati nede güzel söylemiş ;
Bir hakkı ortadan kaldırmak için hep batılı kullanmazlar, hatta çoğu zaman hakkıda kullanırlar. 
İşte hep burada yanılıyoruz. 
 Perde kapandı arkaşlar.Geçmişler olsun. 
Selam ve dua ile
Şüheda Nur Fidanol. ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder